60PLUS -messut

14.–15.10.2023 klo 10-16 | Seinäjoki Areena, B-halli
KävijöilleNäytteilleasettajille

Näytteille-
asettajille

Mahdollisuuksien tapahtuma.

Lokakuussa rakentuu Seinäjoen Areenalle monipuoliset hyvän mielen messut. Kohderyhmänä on entiset nuoret ja tapahtuma kokoaa yhteen kaikki elementit mitä laadukas ja hyvä elämä pitää sisällään. 60+ kävijöillä on mahdollisuus panostaa itseensä ja messut ovat oiva paikka kohdata tämä potentiaalinen kohderyhmä. Tervetuloa mukaan!

Hinnasto

Osastohinnat 

Osallistumis- ja mediamaksu 120€.
Osallistumis- ja mediamaksu sisältää näkyvyyden näytteilleasettajaluettelossa netissä sekä näkyvyyden messujen somekanavassa.

Osasto ilman rakenteita 90,00 € / neliö + alv24%
Osasto rakenteilla 115,00 € / neliö + alv24%
Kulmapaikkakorotus + 10 %
Ulkopaikka 40,00€ / neliö +alv24%

Virtasyöttö 10A/230V 99,00 € + alv24%
Virtasyöttö 16A/230V 108,00 € + alv24%

Pöytäpaikka pienyrittäjälle
4m2 (2×2) 150€ + alv24%
6m2 (2×3) 190€ +alv24%
8m2 (2×4) 230€ +alv24%
(oma pöytä tai pöydän vuokraus)
120cmx70cm 30€+alv24%
180cmx70cm 38€+alv24%

 

 • Ilman rakenteita oleva osastopaikka sisältää lattiatilan ja rintakortit henkilökunnalle.
 • Rakenteilla oleva osasto sisältää lattiatilan, valkoiset seinärakenteet, tekstittömän otsalaudan ja rintakortit henkilökunnalle.

Rakenteilla olevat osastomallit

Messuosastojemme rakentamisesta vastaava Maiseri Oy tekee messuosastostasi erottuvamman, toimivamman ja kustannustehokkaamman. Maiserin suunnittelijat ottavat mielellään haasteesi vastaan ja tekevät osaston visuaalisuudesta 3D-esityksen sekä kustannusarvion.

Kaikki mahdolliset kalusteet osastollenne voit katsoa täältä.

Pääyhteistyökumppaniksi messuille?

Meille on luonnollista tehdä yhteistyötä yritysten kanssa ja rakennammekin mielellämme yhteistyöpaketin, jossa yrityksenne näkyvyys ja tavoitettavuus tapahtumassa on mahdollisimman laaja. Jokaisessa tapahtumassamme on pääyhteistyökumppanuuksia eri aloilta.

Olethan yhteydessä myyntiimme, mikäli olet kiinnostunut pääyhteistyökumppanipaketeista!

  Info

  Rintakortit

  Rintakortit voit noutaa infosta perjantaista alkaen. Rintakortteja ei tarvitse tilata erikseen henkilöiden nimillä.

  Aikataulu

  Messut ovat avoinna yleisölle la 14.10 ja su 15.10 klo 10–16

  Rakenteilla tilatut valmisosastot ovat valmiita pe 13.10 klo 14.00. Osastojen sisustaminen on mahdollista tämän jälkeen klo 21.00 asti. Mikäli näytteilleasettajan täytyy poiketa em. ajasta, pyydämme teitä olemaan yhteydessä info@rohkievents.fi

  Ilman rakenteita tilattujen osastojen rakentaminen voidaan aloittaa pe 13.10 klo 9.00 jatkuen aina klo 21.00 asti.

  Messuosastot tulee olla purettuna sunnuntaina 15.10 kello 23.00 mennessä. Mikäli teillä on tarvetta poiketa em. ajasta, pyydämme teitä olemaan yhteydessä info@rohkievents.fi

  Kalusteet

  Messuosastojen rakentamisesta vastaa Maiseri Oy.
  Tutustu tuotteisiin tästä.

  Tilaukset info@rohkievents.fi

  Ravintola

  Julkaisemme ravintolan tarjoilun myöhemmin.

  Messuohjelma ja sisältö

  Ohjelma ja sisältö julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

  Oma esitys ohjelmalavalla tai osastolla?
  Mikäli olette kiinnostuneita pitämään luennon tai esityksen messuilla, olkaa yhteydessä niin katsotaan teille sopiva ohjelma!

  Tervetuloa messuille! 

  Pohjakartat

  Osallistumis-
  ehdot

  Yleiset ehdot

  Järjestäjä:

  Rohki Events / Hilla Group Oyj
  y-tunnus 0198165-6

  osoite: Rantakatu 10, 67100 Kokkola
  sähköposti: info@rohkievents.fi
  verkkosivu: www.rohkievents.fi

  Jäljempänä “Järjestäjä”.

  Näytteilleasettaja:

  Osapuoli, joka varaa osaston näyttelytilaksi Järjestäjältä.
  Jäljempänä “Näytteilleasettaja”

  Järjestäjä ja Näytteilleasettaja jäljempänä erikseen ”Osapuoli” ja yhdessä ”Osapuolet”.

  1. Näyttelytilan varaus
  Järjestäjän lähettämä tilausvahvistus on molempia Osapuolia sitova, ellei Näytteilleasettaja ole kirjallisesti toimittanut reklamaatiota asiasta 7 päivän kuluessa tilausvahvistuksen päiväyksestä Järjestäjälle. Näytteilleasettaja ei ole ilman Järjestäjän etukäteistä kirjallista lupaa oikeutettu vuokraamaan tai luovuttamaan edelleen osastoaan tai sen osaa.

  Järjestäjä määrää osastojen sijainnin. Järjestäjällä on oikeus Näytteilleasettajaa kuulematta vaihtaa tilausvahvistuksen mukaista osaston sijaintia ilmoittamalla muutoksesta Näytteilleasettajalle. Tällaisilla muutoksilla ei ole vaikutusta hintoihin.

  2. Maksuehdot
  Laskutus tapahtuu yhdessä erässä noin kaksi (2) kuukautta ennen kysymyksessä olevaa messutapahtumaa. Osastovaraukset, jotka tehdään alle kaksi (2) kuukautta ennen tapahtumaa laskutetaan varauksenteon jälkeen. Mahdolliset messujen aikana tai messuja ennen tehdyt lisätilaukset laskutetaan messujen jälkeen. Maksuehto on neljätoista (14) päivää netto, ellei toisin kirjallisesti sovita. Viivästyskorko on seitsemän (7) prosenttia.
  Osasto luovutetaan Näytteilleasettajalle erääntyneiden maksujen ollessa kokonaisuudessaan suoritettu.

  3. Hinnan muutokset
  Järjestäjä pidättää oikeuden hinnanmuutokseen, mikäli tilausvahvistuksen jälkeen on tapahtunut Järjestäjän toiminnasta riippumattomia kustannusten muutoksia, jotka perustuvat esimerkiksi hintaan vaikuttavan lainsäädännön, yleisen palkkatason, tullien tai verojen muutokseen.

  4. Näytteilleasettajan peruuttaminen
  Mikäli peruuttaminen tapahtuu alle 60 vrk ennen messuja on Näytteilleasettaja velvollinen maksamaan 100 % hinnasta Järjestäjälle.

  5. Messurakenteet ja kalusteet
  Näytteilleasettajapalveluita ja messurakentamista koordinoi Järjestäjä. Vastuullisena messurakentajana toimii
  Maiseri Oy (y-tunnus 0895125-7).Messurakenne- ja kalustetilaukset info@rohkievents.fi
  Hinnat ja tuotteet: Kalustekuvasto
  Tilaukset viimeistään 40vrk ennen messuja.

  6. Virtasyöttö
  Osastolle tuleva virtasyöttö tulee tilata erikseen. 
  Tilaukset: info@rohkievents.fi

  7. Rakentaminen ja purkaminen
  Tapahtuman rakentamis- ja purkuajat tulee tarkistaa nettisivuilta kunkin tapahtuman näytteilleasettajien sivuilta www.kpkevents.fi. Osastojen purkaminen ei ole sallittua ennen tapahtuman päättymistä.
  Messujen rakennekorkeus on 250cm. Korkeimpiin rakennelmiin on pyydettävä Järjestäjältä etukäteinen kirjallinen lupa. Väliseinien korkeuden (vakio 250cm) ylittävä rakenne, somistus tai näyttelyesine, jonka sijoittamiselle on saatu lupa, on pidettävä vähintään 0,5 metrin etäisyydellä naapuriosaston rajasta.
  Materiaalien kiinnittäminen seiniin on kielletty. Näytteilleasettaja on vastuussa vahingoista, jotka aiheutuvat Järjestäjän omaisuudelle. Näytteilleasettaja on vastuussa kaikista osastonsa rakenteiden, materiaalien, toiminnan, tavaroiden ja palveluiden aiheuttamista henkilö- ja esinevahingoista Järjestäjään ja muihin kolmansiin tahoihin nähden. Näytteilleasettajan rakenteiden tulee olla siistit ja asianmukaiset. Järjestäjällä on oikeus puuttua osaston rakentamiseen ja somistamiseen.

  8. Siivous
  Järjestäjä vastaa messualueen yleisten alueiden siivouksesta. Näytteilleasettajat vastaavat omien osastojensa siivouksesta. Näytteilleasettaja, jonka esittely tai myynti tuottaa normaalia enemmän jätteitä, tulee sopia asiasta Järjestäjän kanssa etukäteen kirjallisesti. Rakennus- ja purkujätteet tulee toimittaa niille varatuille jätelavoille.

  9. Vartiointi ja vakuutus
  Järjestäjä huolehtii alueen yleisvartioinnista messujen ja rakennus- sekä purkuvaiheen aikana. Näytteilleasettajan on itse huolehdittava tarpeellisiksi katsomistaan varkaus-, palo- tai muista vakuutuksista. Järjestäjä ei vastaa vahingoista, jos Näytteilleasettajan omaisuutta katoaa tai vahingoittuu.

  10. Tuotteiden myynti
  Tuotteiden myynti, mainostaminen ja esittely messuilla on sallittua ko. osastolla. Näytteilleasettaja vastaa siitä, että näytteille asetetut tuotteet eivät vaaranna vierailijoiden, henkilöstön ja kenenkään muunkaan terveyttä. Näytteilleasettaja vastaa näytteille asetettaviensa tuotteiden asianmukaisuudesta, tarvittavien viranomaislupien voimassaolosta, tuotemerkinnöistä, elintarviketurvallisuudesta tms. ja vakuuttaa, että näytteille asettamisella ei rikota minkään kolmannen tahon oikeuksia eikä rikota lakia.

  11. Turvallisuus
  Näytteilleasettaja sitoutuu noudattamaan Järjestäjän ja viranomaisten ohjeita palo- ja muuhun turvallisuuteen liittyen.

  Järjestäjällä on oikeus poistaa tuotteet, jotka voivat olla vaaraksi tai häiriöksi toisille Näytteilleasettajalle, vierailijoille tai muille tahoille.

  Kuluttajaturvallisuuslain (920/2011, muutoksineen) mukaisia kuluttajapalveluja tarjoavien Näytteilleasettajien on laadittava toimintaansa koskeva turvallisuusasiakirja, joka sisältää suunnitelman vaarojen tunnistamiseksi ja riskien hallitsemiseksi sekä niistä tiedottamiseksi palvelun tarjoamisessa mukana oleville. Näytteilleasettajan tuottaessa näitä kuluttajapalveluja osastolla, on Näytteilleasettajalla velvollisuus laatia turvallisuusasiakirja ja toimittaa se Järjestäjälle 30 vuorokautta ennen tapahtumaa.
  Eläinten tuominen edellyttää Järjestäjän etukäteistä kirjallista suostumusta.

  12. Messujen peruuttaminen ja siirtäminen sekä ylivoimainen este
  Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden messujen peruuttamineen tai siirtämiseen toiseen ajankohtaan, jos Järjestäjän ilmoittamilla perusteilla tapahtumaa ei voida toimeenpanna ilmoitettuna ajankohtana. Järjestäjä voi katsoa messujen peruuttamisen tai siirtämisen toiseen ajankohtaan esimerkiksi, näihin kuitenkaan rajoittumatta, Näytteilleasettajien, messuvierailijoiden tai muiden tahojen turvallisuuden varmistamiseksi.

  Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden messujen peruuttamiseen tai siirtämiseen toiseen ajankohtaan, ellei niitä voittamattomien esteiden tai Järjestäjästä riippumattomien tapahtumien, joiden vaikutuksia ei voida kohtuudella välttää tai voittaa, vuoksi voida toimeenpanna ilmoitettuna aikana.

  13. Sopimussakko
  Sopimusehdoista poikkeaminen voi aiheuttaa näyttelyosaston sulkemisen. Järjestäjällä on oikeus vaatia Näytteilleasettajalta 500 euroa sopimussakkona kustakin sopimusrikkomuksesta. Viivästyneelle suoritukselle tulee maksaa korkolain mukainen viivästyskorko. Sopimussakko ei rajoita Järjestäjän oikeutta toteen näyttämänsä kokonaisvahingon korvaukseen, mikäli se on sopimussakon määrää suurempi. Tällöin kuitenkin sopimussakon määrä luetaan vahingonkorvauksen määrän vähennykseksi. Mikäli näytteilleasettaja laiminlyö sopimusehtojen mukaiset velvoitteensa tai muutoin on korvausvelvollinen, on Järjestäjällä pantti- ja pidätysoikeus Järjestäjän tiloissa sijaitsevaan omaisuuteen.

  14. Vastuunrajoitus
  Järjestäjä ei vastaa välillistä vahingoista. Järjestäjän vahingonkorvausvastuu rajoittuu Näytteilleasettajan Järjestäjälle suorittamaan osastovarauksen hintaan ko. messuista.

  15. Yleisten ehtojen muutokset
  Järjestäjä pidättää oikeuden yleisten ehtojen muutoksiin. 

  16. Sovellettava laki ja riitojen ratkaisu
  Näihin yleisiin ehtoihin ja Osapuolten väliseen sopimukseen sovelletaan ja sitä tulkitaan Suomen lain mukaan. Kauppalakia (355/1987, muutoksineen) ja Suomen lakiin sisältyviä lainvalintasääntöjä, jotka saattavat viitata jonkin muun maan lainsäädäntöön, ei kuitenkaan sovelleta.

  Osapuolten väliset erimielisyydet, joita ei voida ratkaista Osapuolten välisissä neuvotteluissa, ratkaistaan lopullisesti välimiesmenettelyssä Keskuskauppakamarin välimiesmenettelysääntöjen mukaisesti. Välimiesoikeus koostuu yhdestä (1) jäsenestä. Välimiesmenettely pidetään Kokkolassa suomen kielellä. Järjestäjällä on lisäksi oikeus saattaa käsityksensä mukaan riidatonta saatavaa koskeva kanne vireille yleisessä tuomioistuimessa Pohjanmaan käräjäoikeuden ollessa ensi asteen tuomioistuin.

  Rohki Events

  Some

  Vuoden 2023 trendit OSA 3 🤩

Sisustussuunnittelun ammattilaiset @sisustus_visiointi :lta kertovat teille vuoden 2023 sisustustrendejä.

Minimalismi väistyy - yltäkylläisyys tilalle (vastuullisesti toteutettuna) 💚
 
•Runsautta, kerroksellisuutta ja persoonallisuutta sisustukseen -> rohkeasti oman näköistä
•Täyteläisiä värejä ja kuoseja käytetään aikaisempaa enemmän -> kirkkaat värit yksityiskohdissa terävöittävät sisustusta
•Lämmin värimaailma tekee tilasta kutsuvan ja kotoisan -> ruskean, beigen ja vihreän eri sävyt ovat suosittuja
•Sisustus ulottuu kaikkialle – siivouskomerosta autotalliin

Tämä trendi antaa luovuudelle tilaa ja sallii pienen hulluttelun. Eri aikakausien huonekalut, esineet ja tekstiilit uppoavat tähän tyyliin täydellisesti 🏺🪑

Vinkkinä -> kokeile rohkeasti täyteläisiä värejä seinille – maalaa huoneen kaikki seinät samalla sävyllä. Panosta tekstiilien runsauteen ja käytä kuoseja rohkeasti. Tee tiloista itsellesi mieluisia. 🏡

(Kuva Pinterestistä)

Ota yhteyttä:
📞044 2380852
sähköposti: sisustusvisiointi@gmail.com
Rautatiekatu 12E, Ylivieska
.
.
.
#sisustus #finland #messut #tapahtumat #suomi #joensuu #sisustaminen #ylivieska #trends2023 #sisustustrendit #interiorinspo #sisustusinspiraatio #trendit2023 #visitjoensuu #sisustusideat #design #sisustussuunnittelu #interiordesign #interior

  Vuoden 2023 trendit OSA 3 🤩

  Sisustussuunnittelun ammattilaiset @sisustus_visiointi :lta kertovat teille vuoden 2023 sisustustrendejä.

  Minimalismi väistyy - yltäkylläisyys tilalle (vastuullisesti toteutettuna) 💚

  •Runsautta, kerroksellisuutta ja persoonallisuutta sisustukseen -> rohkeasti oman näköistä
  •Täyteläisiä värejä ja kuoseja käytetään aikaisempaa enemmän -> kirkkaat värit yksityiskohdissa terävöittävät sisustusta
  •Lämmin värimaailma tekee tilasta kutsuvan ja kotoisan -> ruskean, beigen ja vihreän eri sävyt ovat suosittuja
  •Sisustus ulottuu kaikkialle – siivouskomerosta autotalliin

  Tämä trendi antaa luovuudelle tilaa ja sallii pienen hulluttelun. Eri aikakausien huonekalut, esineet ja tekstiilit uppoavat tähän tyyliin täydellisesti 🏺🪑

  Vinkkinä -> kokeile rohkeasti täyteläisiä värejä seinille – maalaa huoneen kaikki seinät samalla sävyllä. Panosta tekstiilien runsauteen ja käytä kuoseja rohkeasti. Tee tiloista itsellesi mieluisia. 🏡

  (Kuva Pinterestistä)

  Ota yhteyttä:
  📞044 2380852
  sähköposti: sisustusvisiointi@gmail.com
  Rautatiekatu 12E, Ylivieska
  .
  .
  .
  #sisustus #finland #messut #tapahtumat #suomi #joensuu #sisustaminen #ylivieska #trends2023 #sisustustrendit #interiorinspo #sisustusinspiraatio #trendit2023 #visitjoensuu #sisustusideat #design #sisustussuunnittelu #interiordesign #interior
  ...

  26 0
  Yhteistyökumppanimme @sulokivi on mukana Joensuun Kotona-messuilla niin messujen ohjelmassa kuin näytteilleasettajanakin🪨

”Teemme pihasuunnitelmia ja piharakennustöitä, lisäksi meiltä voit ostaa materiaaleja kuten kunttaa, nurmea, istutusalueita ja erilaisia kiviä, myös mittatilaustyönä.” 
.
.
.
.
#joensuu #messut #finland #suomi #visitjoensuu #visitfinland #pihajapuutarha #piha #tapahtumat

  Yhteistyökumppanimme @sulokivi on mukana Joensuun Kotona-messuilla niin messujen ohjelmassa kuin näytteilleasettajanakin🪨

  ”Teemme pihasuunnitelmia ja piharakennustöitä, lisäksi meiltä voit ostaa materiaaleja kuten kunttaa, nurmea, istutusalueita ja erilaisia kiviä, myös mittatilaustyönä.”
  .
  .
  .
  .
  #joensuu #messut #finland #suomi #visitjoensuu #visitfinland #pihajapuutarha #piha #tapahtumat
  ...

  14 0
  Voihan veneet!🛥️ 

Kyllä sitä vaan tulee hyvälle fiilikselle, kun pääsee huikeiden @finnmasterboats & @huskyboats veneiden kyytiin tutkiskelemaan, mitä kaikenlaisia ominaisuuksia niistä löytyykään. Kyllä nyt iski venekuume! 🤩 

Yhteistyökumppanimme @tarvikekeskusoy tuo messuille veneitä esille ja niitä on myös mahdollisuus koeajaa! ⚓️

Vesille -messuilla tekin siis pääsette tutustumaan monenlaisiin veneisiin, jospa sieltä löytyisi sopiva vene teidän laituriin😜🛥️
@makingof_tarvikekeskusoy 
.
.
.
#tarvikekeskus #veneet #veneily #vesillä #vesille #finland #suomi #messut #visitfinland #visitkokkola #kokkola #finnmasterboats #huskyboats #vesilletillhavs #vesillemessut #tapahtumat

  Voihan veneet!🛥️

  Kyllä sitä vaan tulee hyvälle fiilikselle, kun pääsee huikeiden @finnmasterboats & @huskyboats veneiden kyytiin tutkiskelemaan, mitä kaikenlaisia ominaisuuksia niistä löytyykään. Kyllä nyt iski venekuume! 🤩

  Yhteistyökumppanimme @tarvikekeskusoy tuo messuille veneitä esille ja niitä on myös mahdollisuus koeajaa! ⚓️

  Vesille -messuilla tekin siis pääsette tutustumaan monenlaisiin veneisiin, jospa sieltä löytyisi sopiva vene teidän laituriin😜🛥️
  @makingof_tarvikekeskusoy
  .
  .
  .
  #tarvikekeskus #veneet #veneily #vesillä #vesille #finland #suomi #messut #visitfinland #visitkokkola #kokkola #finnmasterboats #huskyboats #vesilletillhavs #vesillemessut #tapahtumat
  ...

  19 0
  ARVONTA!🤩

HEI MITÄ!? Enää kuukausi Joensuun Kotona -messuihin!😱 Eiköhän laiteta vielä yksi Marimekko-teemainen arvonta vielä ennen messuja😍 Kävimme jälleen ihanassa @kulmakaappi_oy :ssä valitsemassa tämän upean Marimekon lasisen pullon, jonka voit nyt voittaa arvonnasta. 

Sinun tarvitsee vain tägätä kaveri, kenen kanssa lähtisit messuilemaan. Voit tägätä niin monesti kuin haluat, jokainen kommentti on uusi arpa. ☺️

Arvonta päättyy keskiviikkona 29.3.2023 klo 14. 

Arvonta järjestetään Kotona-messujen Instagramissa ja Facebookissa.
Instagram ja Facebook eivät ole mukana arvonnassa. 
.
.
.
.
#arvonta #kilpailu #osallistujavoita #joensuu #kuopio #pieksämäki #marimekko #finland #suomi #messut #tapahtumat #sisustaminen #sisustus

  ARVONTA!🤩

  HEI MITÄ!? Enää kuukausi Joensuun Kotona -messuihin!😱 Eiköhän laiteta vielä yksi Marimekko-teemainen arvonta vielä ennen messuja😍 Kävimme jälleen ihanassa @kulmakaappi_oy :ssä valitsemassa tämän upean Marimekon lasisen pullon, jonka voit nyt voittaa arvonnasta.

  Sinun tarvitsee vain tägätä kaveri, kenen kanssa lähtisit messuilemaan. Voit tägätä niin monesti kuin haluat, jokainen kommentti on uusi arpa. ☺️

  Arvonta päättyy keskiviikkona 29.3.2023 klo 14.

  Arvonta järjestetään Kotona-messujen Instagramissa ja Facebookissa.
  Instagram ja Facebook eivät ole mukana arvonnassa.
  .
  .
  .
  .
  #arvonta #kilpailu #osallistujavoita #joensuu #kuopio #pieksämäki #marimekko #finland #suomi #messut #tapahtumat #sisustaminen #sisustus
  ...

  258 984
  Uudistunut Messutsuomessa.fi-sivusto palvelee nyt näytteilleasettajiamme, alan ammattilaisia, sidosryhmiä ja yleisöä entistäkin paremmin.
📅 Tapahtumakalenterista löydät aina tuoreet tiedot Rohki Eventsin tulevista ammatti- ja yleisötapahtumista. Saat kalenterista helposti esiin oman toimialasi messut ja voit tutustua niihin tarkemmin.
 
📅 Kalenteri elää ja päivittyy jatkuvasti, joten käy säännöllisesti bongaamassa tulevista tapahtumistamme kiinnostavimmat.
 
Katso tapahtumamme 👉 https://messutsuomessa.fi/tapahtumakalenteri
.
.

#messutsuomessa #messut #tapahtumat #tapahtumakalenteri

  Uudistunut Messutsuomessa.fi-sivusto palvelee nyt näytteilleasettajiamme, alan ammattilaisia, sidosryhmiä ja yleisöä entistäkin paremmin.
  📅 Tapahtumakalenterista löydät aina tuoreet tiedot Rohki Eventsin tulevista ammatti- ja yleisötapahtumista. Saat kalenterista helposti esiin oman toimialasi messut ja voit tutustua niihin tarkemmin.

  📅 Kalenteri elää ja päivittyy jatkuvasti, joten käy säännöllisesti bongaamassa tulevista tapahtumistamme kiinnostavimmat.

  Katso tapahtumamme 👉 https://messutsuomessa.fi/tapahtumakalenteri
  .
  .

  #messutsuomessa #messut #tapahtumat #tapahtumakalenteri
  ...

  7 0
  @kalastajankanava mukana Vesille -messuilla!

Messuilla voit käydä Kalastajan Kanavan vinkkinurkassa. Vinkkinurkassa on mahdollista jokaisen kysyä, testata sekä opetella uutta. Saat vinkkinurkasta monipuolisesti vinkkejä veneilyyn, veneen varusteluun sekä eri kalastusmuotoihin. 
.
.
.
.
 #suomi #kalastus #tapahtumat #vesillemessut #vesille #visitfinland #kokkola #visitkokkola #finland #kalastajankanava #messut #kalastaminen #veneet #veneily

  @kalastajankanava mukana Vesille -messuilla!

  Messuilla voit käydä Kalastajan Kanavan vinkkinurkassa. Vinkkinurkassa on mahdollista jokaisen kysyä, testata sekä opetella uutta. Saat vinkkinurkasta monipuolisesti vinkkejä veneilyyn, veneen varusteluun sekä eri kalastusmuotoihin.
  .
  .
  .
  .
  #suomi #kalastus #tapahtumat #vesillemessut #vesille #visitfinland #kokkola #visitkokkola #finland #kalastajankanava #messut #kalastaminen #veneet #veneily
  ...

  34 1
  ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!!! Arvonta yhteistyössä @makingof_tarvikekeskusoy kanssa🛟

Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa koko perheelle pelastusliivit, myös karvaiselle perheenjäsenellekin🐶 (max. 5kpl) 

• osallistu arvontaan tägäämällä se kenen kanssa voisit lähteä Vesille-messuille (voit tägätä niin monesti kuin haluat, jokainen tägäys on uusi arpa)

Arvonta päättyy keskiviikkona 22.3.2023 klo 14.

Arvonta järjestetään Vesille -messujen Instagramissa ja Facebookissa. Arvontavoitto tulee noutaa Kokkolan Tarvikekeskuksesta, jotta pystytään valitsemaan jokaiselle oikean kokoiset pelastusliivit. ☺️

Instagram tai Facebook eivät ole mukana arvonnassa. 

@tarvikekeskusoy 
.
.
.
.
#messut #arvonta #kilpailu #osallistujavoita #osallistu #tarvikekeskus #kokkola #pelastusliivit #veneilyä #veneilyelämää #veneet #veneily #vesillä #finland #visitķokkola #tarvikekeskusoy

  ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!!! Arvonta yhteistyössä @makingof_tarvikekeskusoy kanssa🛟

  Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa koko perheelle pelastusliivit, myös karvaiselle perheenjäsenellekin🐶 (max. 5kpl)

  • osallistu arvontaan tägäämällä se kenen kanssa voisit lähteä Vesille-messuille (voit tägätä niin monesti kuin haluat, jokainen tägäys on uusi arpa)

  Arvonta päättyy keskiviikkona 22.3.2023 klo 14.

  Arvonta järjestetään Vesille -messujen Instagramissa ja Facebookissa. Arvontavoitto tulee noutaa Kokkolan Tarvikekeskuksesta, jotta pystytään valitsemaan jokaiselle oikean kokoiset pelastusliivit. ☺️

  Instagram tai Facebook eivät ole mukana arvonnassa.

  @tarvikekeskusoy
  .
  .
  .
  .
  #messut #arvonta #kilpailu #osallistujavoita #osallistu #tarvikekeskus #kokkola #pelastusliivit #veneilyä #veneilyelämää #veneet #veneily #vesillä #finland #visitķokkola #tarvikekeskusoy
  ...

  60 179

  Rohki Events

  Ota yhteyttä

  Lähetä meille yhteydenottopyyntö!

  Niina Palosaari

  Niina Palosaari

  Myynti- ja tapahtumapäällikkö

  Anna Linnanmaa

  Anna Linnanmaa

  Myyntipäällikkö

  Tanja Viitala

  Tanja Viitala

  Myyntineuvottelija

  Riitta Nikkilä

  Riitta Nikkilä

  Myyntiassistentti

  Nea Särkijärvi

  Nea Särkijärvi

  Somevastaava

  Muuta evästeasetuksia