Update cookies preferences

Referenssit

Tuulipuiston avajaiset Sievi, Kurikka ja Mustasaari

Järjestelyt sujuivat hyvin. Oikea ihminen oikeassa paikassa vetämässä tapahtumaa. Hyvät esiintyjät ja tärkein kaikista hyvä ruoka 😊

Tapahtumalla saimme yleisellä tasolla näkyvyyttä ja avoimuutta. Tapahtumat lisäävät kasvoja yrityksessä joiden kanssa voidaan keskustella suoraan ilman sähköposteja ja puhelimia ym.

Hyvä kokemus jäi Rohki Eventsistä. Itselleni ensimmäinen asiointi tapahtumajärjestäjän kanssa. Eli nyt ”rima” asetettu.
Kiitokset vielä kerran. Oli kiva tulla valmiiseen ja lähteä valmiista.

Jaakko Penttilä, Construction Project Manager, OX2

 

Suomen suurimman Tuulipuiston avajaiset

”Järjestimme 17.6.2023 Mutkalammin tuulipuiston avajaiset tuulipuiston alueella keskellä metsää. Rohki Eventsin tiimi järjesti tilaisuuden avaimet käteen -periaatteella.

Mutkalammille loihdittiin maaginen yli 4000 hengen tapahtuma, joka oli todella toimiva, kaikki logistiikka hoidettiin virheettömästi, ruoka oli maukasta ja tunnelma oli katossa. Tilaisuus onnistui yli odotusten ja vieraat olivat erittäin tyytyväisiä. Koko tapahtuma oli kuin Disneyland – kaikki toimii maagisesti, vaikka taustalla oleva iso työ ei ole näkyvissä. Asiat vain toimivat. Yhteistyö Rohki Eventsin kanssa oli muutenkin toimivaa, responsiivistä ja tuloksellista. Kiitos Rohki Events, olette parhaita!”

Jerri Loikkanen, maajohtaja, Neoen

 

Yrityksen vuosijuhla

”Ensimmäisessä suunnittelupalaverissa tuli kuva, että ymmärrätte ja kuuntelette minkälaisen tilaisuuden me haluamme. Myös kumppaninne olivat vakuuttavia ja kaikille osa-alueille löytyi kovat tekijät.

Koko ajan oli tunne, että homma on hanskassa ja portaalin kautta oli mahdollisuus nähdä lähes reaaliajassa miten sovitut asiat ovat edenneet. Iloinen ja ammattitaitoinen tekemisen meininki!

Kaikki toimi hienosti tilaisuudessa ja monet asiat jopa ylittivät odotukset. Myös asiakkaat pitivät hienoimmin järjestettynä missä ovat ikinä olleet.”

Pertti Salo, toimitusjohtaja, SK Protect

 

Levi Center Hullu Poro

”Team SimiSami Oy on tuottanut jo vuodesta 2000 onnistuneesti erinlaisia tapahtumia Hullu Porolle. Team SimiSami joukkueineen tuottaa aina innostuneesti ja ammattitaidolla tapahtuman. Team SimiSamin tilausmääräykset ovat yksityiskohtaisia ja selkeitä, ei jää epäselväksi kuka hoitaa mitäkin osa-aluetta. Kaikkien toimijoiden yhteystiedot ja puhelinnumerot ovat samassa oorderissa. Koska tilaisuus on huolella suunniteltu ja vastuut jaettu kaikki onnistuu ja sekä tilaaja, tuottaja että asiakas ovattyytyväisiä.”

Päivikki Palosaari, toimitusjohtaja, Levi Center Hullu Poro

 

Oulun Kärpät

”Oulun Kärpät Oy on tehnyt jo pitkään erinomaisen hyvää yhteistyötä Team SimiSami Oy:n kanssa monessa eri projektissa. Tapahtumia on ollut ihan pienistä tapahtumista, suuriin Oulun Energia-Arenan täyttäneisiin tilaisuuksiin. Yhteistyö on sujunut aina luotettavasti ja ammattitaidolla koko henkilökunnan kanssa. Parhaillaan suunnitellaan yhteistyössä seuraavaa isoa projektia tulevalle keväälle ja toivottavasti yhteistyö jatkuu myös jatkossa.

Jouni Loponen, markkinointijohtaja, Oulun Kärpät

 

Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa

Meillä on ollut jo pitkään yhteistyötä SimiSamin tiimin kanssa ja tekemisen tapaan sekä toteutuksiin olemme olleet aina tyytyväisiä. Tiimiltä löytyy monipuolista osaamista niin ravintolaohjelmiin, gaalaan kuin vuosijuhliin liittyen.

Kimmo Simberg, toimitusjohtaja, Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa

 

Jaajo Linnonmaa

”Reilun 500 juontokeikan kokemuksella voin sanoa, että tapahtuman tai tilaisuuden onnistuminen ei ole kiinni yksin juontajasta, esiintyjästä tai tarjoilusta. Kyse on kokonaisuudesta ja siitä miten ilta on suunniteltu. Simisamin järjestämillä keikoilla voin luottaa siihen, että asiakkaalle jää minusta hyvä maku keikan jälkeen, sillä epäonnistuneesta tilaisuudesta valitettavan usein syytetään joko esiintyjiä tai tarjoilua.

Simisami on poikkeuksellinen keikkajärjestäjä, sillä heille on tärkeämpää, että tapahtuma onnistuu, kuin että siitä saadaan rahat. Tapahtuman juontajalle tämä on suuri helpotus, sillä toimivaa tapahtumaa on huomattavasti miellyttävämpi isännöidä.”

Jaajo Linnonmaa

 

Referenssejämme yritystapahtumista

Valtakunnalliset Yrittäjäpäivät Oulu, Vuokatti, Vaasa ja Lappeenranta

Practical MM 2024 Palkintogaala

S-Päällikköpäivät Seinäjoki ja Oulu

Ahlsell Gaala Hartwall Areena

Yrittäjä Gaala ja Maakunnallinen Yrittäjägaala Oulu

Nokian kampuksen kivijalanmuuraus tilaisuus ja harjakaiset 2024

Lions Club euroopan suurin kokoontuminen, Oulu

 

Referenssejämme yritystenvuosijuhlista

Korsu Oy 100v 2023

Kotivara 80v 2023

MegaPro 60v

Sähköliitto 60v

Oulun Osuuspankki 100v

Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa 110v

 

Referenssejämme ohjelmapalveluista

Hullu Poro Oy, Levi 2000-2025

Tangomarkkinat 2000-2025

Kiuruveden Iskelmäviikot 2017-2025

SuomiPop, QStock, Iskelmäfestivaalit

Kauppakeskus Valkean tapahtumat avajaisista 2016 alkaen

Vinkkari, Levi / Dyyni, Kalajoki / Radisson Blu, Oulu / Club Teatria, Oulu

Ota yhteyttä

Lähetä meille yhteydenottopyyntö!