Update cookies preferences

11/9

2024

11/9

2024

Musiikkikeskus SNELLMAN

Vingenkatu 18 | Kokkola

OIVALLA

KEHITY

VERKOSTOIDU

MENESTY

Ihmisille

jotka ovat kiinnostuneita itsensä kehittämisestä ja työelämässä kehittymisestä

Pukukoodi: Casual wednesday

Seminaari

Keynote-puheenvuoroja teemoilla:
Tulevaisuuden megatrendit
Luova-ajattelu ja muutoksen mielenmallit
Sisäinen motivaatio, asenne ja työhyvinvointi

Yritystarinat
Verkostoituminen
Kahvi & suolainen

Afterwork

Merkityksellisiä kohtaamisia Eventos-verkostoitumistyökalun avulla

 
Drinkkibaari
Street food -menu
Trubaduuri

Mikko Kalliolan salamaspeakit Afterworkeilla

Ohjelma

Seminaari

Kello 13.00-18.00

Juontaja Aki Linnanahde

Seminaarin juontaa Aki Linnanahde

Aki Linnanahde on kirjailija, tuottaja, toimittaja, juontaja ja puhuja. Aki Linnanahde on tehnyt urallaan valtavan paljon, mutta kaikki kietoutuu yhteen asiaan: tarinankerrontaan.

Mielenkiinto ja innostus yhteiskunnallisiin asioihin ovat siivittäneet Akin monipuoliselle uralle, jonka tuotokset viihdyttävät suomalaisia niin tekstin, äänen kuin liikkuvan kuvan muodossa. Puhutaan sitten Linnanahteen urasta kirjailijana, podcastien tuottajana, radiojuontajana, puhujana tai tv-esiintyjänä, kaiken keskiössä ovat tarinat, sekä omat että muiden.

Juontajana Akin kyky luoda yhteys liveyleisöön on ainutlaatuista. Hän luo tapahtumaan toivotun tunnelman, pitää sitä yllä ja syventää osuvilla kysymyksillään puhujien puheenvuorojen antia. Aki Linnanahde on paljon nähnyt ja kokenut ammattilainen, joka on omimmillaan yhteiskunnallisten keskustelujen moderoinnissa, eri tyyppisten tapahtumien juontajana aina asiaseminaareista rennompiin yritysjuhliin.

Keynote Mikko Kalliola

Muutoksen mielenmalli - Muuntautumiskyky ja itsenäinen ajattelu työelämässä

Puhetilaisuuksissa Mikko Kalliola saa kiitosta omaperäisestä näkökulmasta, räjähtävästä energiasta ja ylitsepursuavasta huumorista. Hänen esiintymistään on luonnehdittu seuraavasti: "Jotain herätyskokouksen ja stand-up komiikan välillä. Tarinoita joiden yhteys omaan työhön aukeaa ydinlatauksen voimalla!"

Mikko Kalliola on innostava tarinankertoja, jonka tavoitteena on herättää ihmiset henkiin ja innostaa heitä löytämään merkitystä työstään. Hän on valmentanut lukuisia yrityksiä ja tiimejä menestyksekkäästi vuosien varrella.

Puhetilaisuuksien lisäksi yli 20 vuoden markkinointikokemuksella Kalliola on ollut mukana sadoissa myynnin ja markkinoinnin projekteissa, aina strategisesta suunnittelusta, käytännön toteutukseen.

Keynote Frank Martela

Työhyvinvoinnin ja aikaansaamisen vahvistaminen sisäisen motivaation kautta.

Martela on luennoinut kursseja Elämisen taidosta, Hyvästä elämästä, Onnellisuudesta, Johtamisen perusteista, Sisäisen motivaation ja ihmisten potentiaalin johtamisesta sekä Luovien organisaatioiden rakentamisesta. Yritysmaailmassa hän on ollut erityisen kysytty puhuja sisäisen motivaation vahvistamisen ja valmentavan johtamisen osalta. Muita tyypillisiä aiheita ovat itseohjautuvuuden vahvistaminen organisaatiossa, onnellisuuden ja hyvinvoinnin vahvistaminen, merkityksellinen elämä ja miten asiakkaiden sisäistä motivaatiota ja merkityksellisyyttä voidaan vahvistaa erilaisessa hoiva-alan työssä.

Frank Martela on kansainvälisesti tunnustettu ja Suomen johtava sisäisen motivaation ja hyvinvoinninasiantuntija, jolla on selkeä näkemys siitä miten näitä edistetään työpaikoilla, organisaatioissa ja yhteiskunnallisesti.

Frank Martela toimii Aalto-yliopiston apulaisprofessorina, sekä on kirjoittanut useita tietokirjoja ja julkaissut tutkimuksiaan johtavissa tieteellisissä julkaisuissa.

Keynote Elina Hiltunen

Kymmenen megatrendiä, jotka muokkaavat tulevaisuuttamme

​Megatrendit ovat globaaleja suuria muutoksia, jotka ovat näkyneet ympärillämme vuosia ja vuosikausiakin. Ne tulevat vaikuttamaan myös tulevaisuudessa maailmaan ja elämäämme. Megatrendejä ovat muun muassa: ilmastonmuutos, ekokriisi, väestönkasvu, väestörakenteen muutos ja globalisaatio. Jokaisen organisaation tulisi tarkastella toimintaansa megatrendien läpi. On tärkeää miettiä sitä, miten megatrendit voivat muuttua, ja mitä vaikutuksia niillä on eri tasoilla esimerkiksi Euroopan, Suomen tai oman toimialan tasolla. Sukeltamalla syvälle megatrendien maailmaan voimme myös ennakoida tulevia muutoksia toimintaympäristössä.

Elina Hiltunen on futuristi, kauppatieteiden tohtori, kemian diplomi-insinööri sekä tohtoriopiskelija Maanpuolustuskorkeakoulussa.

Hänet on listattu Forbesissa yhdeksi maailman 50 johtavasta naisfuturistista. Lisäksi Elina Hiltunen on tieto- ja scifikirjailija.

Keynote Niklas Nukari

Menestystarinat tai ainakin tarinat syntyvät tekemällä

Tausta: "Matkani on kulkenut piirakkamyyjästä yrittäjäksi, olen perustanut ja kasvattanut lukuisia yrityksiä. Puhekeikka kokemusta on syntynyt noin 500 verran, joten en pelkää haastavampiakaan paikkoja!"

Niklas Nukari on on puhuja, sarjayrittäjä ja asennevalmentaja. Hän on perustanut peräti 40 liiketoimintaa.

Niklas Nukari on palkittu 2016 Vuoden Start-up Oulu ja 2017 vuonna Suomen Vuoden Nuoriyrittäjäksi. Lisäksi hänet on valittu 2017 vuonna Euroopan viidenneksi lupaavimmaksi Suomalais yrittäjäksi (alle 25v) (NBR) sekä 2022 vuonna alle 35-vuotiaden listalle lupaavimmista yrittäjistä Euroopassa (NBF).

Yritystarinat

Yritystarinoiden puhujat julkaistaan myöhemmin.

Afterwork

Kello 18.00-20.00

Verkostoitumista

Eventos-verkostoitumistyökalun avulla uusia merkityksellisiä kontakteja

Drinkkibaari

Anniskelualue

Tunnelman nostatusta

Mikko Kalliolan salamaspeakit Afterworkeilla

Trubaduuri

Hassu Hietala

Liput

99€/Peruslippu

Sisältää seminaarin.

139€/VIP

Sisältää seminaarin ja Afterworkin.

YHTEISTYÖKUMPPANIT