Update cookies preferences

Käynnissä oleva

FlowerBar by Lindell Flowers Shop

FLOWERBAR

Syksyisen kimpun sidonta Lifestyle-floristin opastuksella. Valitse upeasta valikoimasta juuri mieluiset kukkapuntit kimpun sidontaan. Lindell Flowersilla on messuilla myös hyvä messutarjous: 1 kukkapuntti 12,50€, 3 kukkapunttia 25€.

Niksinurkka

NIKSINURKKA

Smart Siivous palveluiden ja Järjestystä arkeen ammattijärjestäjän niksinurkka. Tutustu kodin tehokkaisiin puhdistus- ja siivousratkaisuihin Smart Siivous -palveluiden johdolla sekä saa käytännöllisiä vinkkejä kodin järjestämiseen ammattijärjestäjältä. Niksinurkasta löydät parhaat neuvot ja ideat, joilla saat arkeen lisää järjestystä ja siisteyttä.

Kotona-messut Kokkola

Urheilutalo Kokkola VAPAUDENTIE 1, Kokkola

Kotona-messut Kokkolassa tarjoavat kävijöille monipuolisen kattauksen inspiraatiota, tietoa ja elämyksiä, jotka kaikki liittyvät kotoiluun, asumiseen, remontointiin ja rakentamiseen. Teemalla "Viihdy ja voi hyvin kotona" messut tuovat esille kaiken, mikä tekee kodista viihtyisän ja mukavan paikan asua.

Remppacorneri

Remppacornerissa Arin ja Kirsin johdolla pääset sukeltamaan raksailun ja remontoinnin maailmaan sekä kokeilemaan taitojasi erilaisissa aktiviteeteissa. Esittelyssä on muun muassa Kirsin suunnittelema moderni minitalo, joka henkii rintamamiestalojen tunnelmaa ja tarjoaa muunneltavia tilaratkaisuja. Lisäksi DIY-pisteillä voit testata pölytöntä hiontaa Mirkan Abranet-hiomatarvikkeilla sekä asentaa ekologista nestemäistä kangastapettia. Hauskana lisänä on "painonnosto"-kisa, jossa arvaillaan harkon painoa.

Kuppikakkupaja

Herkullinen Kuppikakkupaja by Hyväkakku! Kuppikakkupajassa pääset itse koristelemaan suussa sulavan kuppikakun. Voit joko itse herkutella sen tai antaa lahjaksi. Osallistumismaksu on 4€/kuppikakku. (myös gluteeniton ja maidoton vaihtoehto saatavilla)

Mood Board -paja

Suunnittele unelmiesi Mood Board Hartmannin uutuustuotteilla heidän osastolla! Yhdistä esimerkiksi tapetteja, laattoja, lattioita ja puupaneeleita. Osallistu kilpailuun ottamalla kuva luomuksestasi ja jaa se somessa @kotona_messut ja @hartman_1862. Osallistujien kesken arvotaan 200€ lahjakortti Hartmannille!

Lapsiparkki

Kokkolan päivähoitopalvelu Oy pitää huolen, että lapset voivat nauttia leikkimisestä lapsiparkissa. Lapsiparkki on ilmainen. 30Min/lapsi.

Pellepariskunta Nelli ja Niilo

Osastolla pääsee ihastelemaan ratasponeja, nappaamaan veikeän ilmapallohahmon (1 €) ja pyöräyttämään Onnenpyörää (2 €), josta aina voittaa! Osasto 11.1

Glittertatuoinnit

Muotoja löytyy mm. Yksisarvinen, tassu, merenneito, hämähäkki jne. 2€/ tatuointi, maksu MobilePaylla.