Update cookies preferences

Palvelut

Messut

Meidän yleisötilaisuudet ja messut tunnetaan hyvästä ja kotoisasta fiiliksestä!​
Konseptimme ovat tässä ajassa ja keräävät runsaasti kävijöitä. Messut ovat täynnä kohtaamisia, elämyksiä ja niissä viihdytään koko päivä. Yritykset ja yhteistyökumppanit haluavat olla mukana vetovoimaisissa tapahtumissamme. 

Tapahtumajärjestänä meidän tekemiseen luotetaan!

Seminaarit

Kauttamme onnistuu seminaarien suunnittelu ja toteutus alusta loppuun. Seminaari on aina arvokas  ja viimeistelty tilaisuus, mutta meidän tekemänä mukana on aina elämyksiä rennolla twistilläLisäksi interaktiivisuus tapahtumissa on kokemuksemme mukaan tärkeää.


Uskomme, että seminaarin pitää olla enemmän kuin vain tiedon jakamista!
Se on tilaisuus luoda verkostoja, synnyttää keskustelua ja kääntää ajatuksia toiminnaksi.

Tämän vuoden kuumin business seminaari on tuleva Buusti Business Meet.

Yritystapahtumat

Suunnittelemme ja toteutamme erilaiset yritystapahtumat ammattitaidolla.

Yritystapahtumat, joita olemme luoneet ovat kirjaimellisesti olleet unohtumattomia, sillä niistä puhutaan vuosienkin päästä. Uskomme, että rohkeat ratkaisut ja luova ajattelu ovat avain menestykseen. 

Yritystapahtumat edistävät liiketoimintaa ja brändin tunnettuutta. Toimii myös loistavasti kiitoksena yhteistyökumppaneille ja asiakkaille. 

Erityisosaamisena tuulivoimayhtiöiden tilaisuudet.

Henkilöstötapahtumat

Henkilöstötilaisuudet voivat olla monenlaisia tapahtumia, kuten työntekijöiden palkitsemista, koulutuksia, tiimipäiviä tai vaikkapa firman kesäjuhlia. 

Kun haluatte unohtaa tylsät kokoushuoneet ja harmaat päivät, me astumme kuvaan ja luomme elämyksiä, jotka inspiroivat, energisoivat ja yhdistävät tiiminne aivan uudella tavalla!

Viihde- ja ohjelmapalvelut

Kauttamme onnistuu kaikki viihde – ja ohjelmapalvelut sekä kaupalliset tapahtumat. Järjestämme ohjelmanumeroita yksittäisistä aktiviteeteista kokonaisiin teemabileisiin.

Ota yhteyttä

Lähetä meille yhteydenottopyyntö!