Update cookies preferences

“Merkityksellisiä tapahtumia rohkeasti, suurella sydämellä ja hyvällä sykkeellä.”

Nimesi menee täällä

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Referenssit

Tuulipuiston avajaiset Sievi, Kurikka ja Mustasaari

Järjestelyt sujuivat hyvin. Oikea ihminen oikeassa paikassa vetämässä tapahtumaa. Hyvät esiintyjät ja tärkein kaikista hyvä ruoka 😊

Tapahtumalla saimme yleisellä tasolla näkyvyyttä ja avoimuutta. Tapahtumat lisäävät kasvoja yrityksessä joiden kanssa voidaan keskustella suoraan ilman sähköposteja ja puhelimia ym.

Hyvä kokemus jäi Rohki Eventsistä. Itselleni ensimmäinen asiointi tapahtumajärjestäjän kanssa. Eli nyt ”rima” asetettu.
Kiitokset vielä kerran. Oli kiva tulla valmiiseen ja lähteä valmiista.

Jaakko Penttilä, Construction Project Manager, OX2

Suomen suurimman Tuulipuiston avajaiset

”Järjestimme 17.6.2023 Mutkalammin tuulipuiston avajaiset tuulipuiston alueella keskellä metsää. Rohki Eventsin tiimi järjesti tilaisuuden avaimet käteen -periaatteella.

Mutkalammille loihdittiin maaginen yli 4000 hengen tapahtuma, joka oli todella toimiva, kaikki logistiikka hoidettiin virheettömästi, ruoka oli maukasta ja tunnelma oli katossa. Tilaisuus onnistui yli odotusten ja vieraat olivat erittäin tyytyväisiä. Koko tapahtuma oli kuin Disneyland – kaikki toimii maagisesti, vaikka taustalla oleva iso työ ei ole näkyvissä. Asiat vain toimivat. Yhteistyö Rohki Eventsin kanssa oli muutenkin toimivaa, responsiivistä ja tuloksellista. Kiitos Rohki Events, olette parhaita!”

Jerri Loikkanen, maajohtaja, Neoen

 

Yrityksen vuosijuhla

”Ensimmäisessä suunnittelupalaverissa tuli kuva, että ymmärrätte ja kuuntelette minkälaisen tilaisuuden me haluamme. Myös kumppaninne olivat vakuuttavia ja kaikille osa-alueille löytyi kovat tekijät.

Koko ajan oli tunne, että homma on hanskassa ja portaalin kautta oli mahdollisuus nähdä lähes reaaliajassa miten sovitut asiat ovat edenneet. Iloinen ja ammattitaitoinen tekemisen meininki!

Kaikki toimi hienosti tilaisuudessa ja monet asiat jopa ylittivät odotukset. Myös asiakkaat pitivät hienoimmin järjestettynä missä ovat ikinä olleet.”

Pertti Salo, toimitusjohtaja, SK Protect

Ota yhteyttä

Lähetä meille yhteydenottopyyntö!