Onnistuneet yritystilaisuudet

 

Kaipaatko ammattitaitoista kumppania toteuttamaan yrityksenne vuosijuhlat, avajaiset tai asiakastilaisuudet?

 

Toteutamme yrityksenne tarpeisiin räätälöidyt tapahtumat, suunnittelusta käytännön toteutukseen saakka.
Meidän kanssa yhteistyö on helppoa, sujuvaa ja rentoa. Teemme työtämme suurella sydämellä ja haluamme olla luomassa teille ikimuistoisia kokemuksia ja taidokkaasti järjestettyjä tapahtumia.  

Kauttamme saat järjestelyt luotettavasti avaimet käteen – periaatteella! 

Järjestämällä ikimuistoisen tilaisuuden kasvatat myyntiä, sitoutat asiakkaita ja yhteistyökumppaneita sekä vahvistat brändikuvaa.

Tapahtumien järjestäminen vie paljon aikaa ja resursseja. Te voitte keskittyä olennaiseen kun ulkoistatte järjestelyt. Voitte nauttia yhdessä kollegojen ja yhteistyökumppaneiden kanssa tilaisuuden tunnelmasta aivan eri tasolla, kun tapahtumanne on ammattilaisten käsissä.

Luodaan yhdessä merkityksellinen tapahtuma teille, joka jää mieleen ja kantaa pitkälle. Toteutamme niin pienet kuin isotkin tapahtumat laadukkaasti, asiakasta kuunnellen.

Tuulivoimapuistojen tapahtumat

Olemme erikoistuneet tuulivoimayhtiöiden tapahtumiin kokemuksella! Tapahtumajärjestäminen on intohimomme ja tuulivoimayhtiöiden tilaisuuksien järjestäminen on vahvuutemme. Olemme tehneet yhteistyötä useiden menestyneiden tuulivoimayhtiöiden kanssa ja luoneet yhdessä merkityksellisiä tapahtumia.

Tilaisuudet ovat imagomarkkinointia parhaimmillaan, joilla on selkeästi ollut positiivinen vaikutus alueille. Tapahtumat, kuten Tuulivoimapuiston avajaiset ovat myös mainio tapa kiittää yhteistyökumppaneita ja asiakkaita sekä juhlistaa yhteisen työn tulosta.

Tarjoamme tapahtumat avaimet käteen -palveluna, jotta te voitte keskittyä ydinliiketoimintaanne. Oli tapahtumanne sitten pieni tai iso, me luomme siitä mieleenpainuvan elämyksen.

Kauttamme mm.    Kuokat maahan tilaisuudet  – Maanomistajien tilaisuudet  –   Avajaiset

Asiakkaidemme kokemuksia

Suomen suurimman Tuulipuiston avajaiset

”Järjestimme 17.6.2023 Mutkalammin tuulipuiston avajaiset tuulipuiston alueella keskellä metsää. Rohki Eventsin tiimi järjesti tilaisuuden avaimet käteen -periaatteella.

Mutkalammille loihdittiin maaginen yli 4000 hengen tapahtuma, joka oli todella toimiva, kaikki logistiikka hoidettiin virheettömästi, ruoka oli maukasta ja tunnelma oli katossa. Tilaisuus onnistui yli odotusten ja vieraat olivat erittäin tyytyväisiä. Koko tapahtuma oli kuin Disneyland – kaikki toimii maagisesti, vaikka taustalla oleva iso työ ei ole näkyvissä. Asiat vain toimivat. Yhteistyö Rohki Eventsin kanssa oli muutenkin toimivaa, responsiivistä ja tuloksellista. Kiitos Rohki Events, olette parhaita!”

Jerri Loikkanen, maajohtaja, Neoen

 

Yrityksen vuosijuhla

”Ensimmäisessä suunnittelupalaverissa tuli kuva, että ymmärrätte ja kuuntelette minkälaisen tilaisuuden me haluamme. Myös kumppaninne olivat vakuuttavia ja kaikille osa-alueille löytyi kovat tekijät.

Koko ajan oli tunne, että homma on hanskassa ja portaalin kautta oli mahdollisuus nähdä lähes reaaliajassa miten sovitut asiat ovat edenneet. Iloinen ja ammattitaitoinen tekemisen meininki!

Kaikki toimi hienosti tilaisuudessa ja monet asiat jopa ylittivät odotukset. Myös asiakkaat pitivät hienoimmin järjestettynä missä ovat ikinä olleet.”

Pertti Salo, toimitusjohtaja, SK Protect

Ota rohkiasti yhteyttä!

Räätälöimme teille sopivan kokonaisuuden!

Taneli Sutinen

Taneli Sutinen

Johtaja

Läsnäoloa ja suuntaviivoja – Hyvää ilmapiiriä työyhteisöön ja asiakkaille leppoisalla & positiivisella otteella.

040 524 9928

taneli.sutinen@hillagroup.fi

Niina Palosaari

Niina Palosaari

Tapahtumapäällikkö

Langat käsissä – Tapahtumien ja yritystilaisuuksien tuotantoa tunteella ja taidolla.

040 718 5350
niina.palosaari@hillagroup.fi

Anna Linnanmaa

Anna Linnanmaa

Markkinointipäällikkö

Luovaa tekemistä –  Loihtien tapahtumien ohjelmaa, visuaalista ilmettä  ja markkinointia.

050 409 7494
anna.linnanmaa@hillagroup.fi