Update cookies preferences

Onnistuneet yritystilaisuudet

 

Kaipaatko ammattitaitoista kumppania toteuttamaan yrityksenne vuosijuhlat, avajaiset tai asiakastilaisuudet?

 

Toteutamme yrityksenne tarpeisiin räätälöidyt tapahtumat, suunnittelusta käytännön toteutukseen saakka.
Meidän kanssa yhteistyö on helppoa, sujuvaa ja rentoa. Teemme työtämme suurella sydämellä ja haluamme olla luomassa teille ikimuistoisia kokemuksia ja taidokkaasti järjestettyjä tapahtumia.  

Kauttamme saat järjestelyt luotettavasti avaimet käteen – periaatteella! 

Järjestämällä ikimuistoisen tilaisuuden kasvatat myyntiä, sitoutat asiakkaita ja yhteistyökumppaneita sekä vahvistat brändikuvaa.

Tapahtumien järjestäminen vie paljon aikaa ja resursseja. Te voitte keskittyä olennaiseen, kun ulkoistatte järjestelyt. Voitte nauttia yhdessä kollegojen ja yhteistyökumppaneiden kanssa tilaisuuden tunnelmasta aivan eri tasolla, kun tapahtumanne on ammattilaisten käsissä.

Luodaan yhdessä merkityksellinen tapahtuma teille, joka jää mieleen ja kantaa pitkälle. Toteutamme niin pienet kuin isotkin tapahtumat laadukkaasti, asiakasta kuunnellen.

Tuulivoimapuistojen tapahtumat

Olemme erikoistuneet tuulivoimayhtiöiden tapahtumiin kokemuksella! Tapahtumajärjestäminen on intohimomme ja tuulivoimayhtiöiden tilaisuuksien järjestäminen on vahvuutemme. Olemme tehneet yhteistyötä useiden menestyneiden tuulivoimayhtiöiden kanssa ja luoneet yhdessä merkityksellisiä tapahtumia.

Tilaisuudet ovat imagomarkkinointia parhaimmillaan, joilla on selkeästi ollut positiivinen vaikutus alueille. Tapahtumat, kuten Tuulivoimapuiston avajaiset ovat myös mainio tapa kiittää yhteistyökumppaneita ja asiakkaita sekä juhlistaa yhteisen työn tulosta.

Tarjoamme tapahtumat avaimet käteen -palveluna, jotta te voitte keskittyä ydinliiketoimintaanne. Oli tapahtumanne sitten pieni tai iso, me luomme siitä mieleenpainuvan elämyksen.

Kauttamme mm.    Kuokat maahan tilaisuudet  – Maanomistajien tilaisuudet  –   Avajaiset

Asiakkaidemme kokemuksia

Tuulipuiston avajaiset Sievi, Kurikka ja Mustasaari

Järjestelyt sujuivat hyvin. Oikea ihminen oikeassa paikassa vetämässä tapahtumaa. Hyvät esiintyjät ja tärkein kaikista hyvä ruoka 😊

Tapahtumalla saimme yleisellä tasolla näkyvyyttä ja avoimuutta. Tapahtumat lisäävät kasvoja yrityksessä joiden kanssa voidaan keskustella suoraan ilman sähköposteja ja puhelimia ym.

Hyvä kokemus jäi Rohki Eventsistä. Itselleni ensimmäinen asiointi tapahtumajärjestäjän kanssa. Eli nyt ”rima” asetettu.
Kiitokset vielä kerran. Oli kiva tulla valmiiseen ja lähteä valmiista.

Jaakko Penttilä, Construction Project Manager, OX2

Suomen suurimman Tuulipuiston avajaiset

”Järjestimme 17.6.2023 Mutkalammin tuulipuiston avajaiset tuulipuiston alueella keskellä metsää. Rohki Eventsin tiimi järjesti tilaisuuden avaimet käteen -periaatteella.

Mutkalammille loihdittiin maaginen yli 4000 hengen tapahtuma, joka oli todella toimiva, kaikki logistiikka hoidettiin virheettömästi, ruoka oli maukasta ja tunnelma oli katossa. Tilaisuus onnistui yli odotusten ja vieraat olivat erittäin tyytyväisiä. Koko tapahtuma oli kuin Disneyland – kaikki toimii maagisesti, vaikka taustalla oleva iso työ ei ole näkyvissä. Asiat vain toimivat. Yhteistyö Rohki Eventsin kanssa oli muutenkin toimivaa, responsiivistä ja tuloksellista. Kiitos Rohki Events, olette parhaita!”

Jerri Loikkanen, maajohtaja, Neoen

 

Yrityksen vuosijuhla

”Ensimmäisessä suunnittelupalaverissa tuli kuva, että ymmärrätte ja kuuntelette minkälaisen tilaisuuden me haluamme. Myös kumppaninne olivat vakuuttavia ja kaikille osa-alueille löytyi kovat tekijät.

Koko ajan oli tunne, että homma on hanskassa ja portaalin kautta oli mahdollisuus nähdä lähes reaaliajassa miten sovitut asiat ovat edenneet. Iloinen ja ammattitaitoinen tekemisen meininki!

Kaikki toimi hienosti tilaisuudessa ja monet asiat jopa ylittivät odotukset. Myös asiakkaat pitivät hienoimmin järjestettynä missä ovat ikinä olleet.”

Pertti Salo, toimitusjohtaja, SK Protect

Ota rohkiasti yhteyttä!

Räätälöimme teille sopivan kokonaisuuden!